Jump to content

Gameserver Config bug


jungleNZ
 Share

Recommended Posts

I have had this on a couple of game setups. Run/start fine using batch file from folder but when run/start through tcadmin server does not start.

I was working on a new config last night and saw this in logs.

 

With batch file start:

LogSteamShared: Display: Loading Steam SDK 1.51
LogSteamShared: Steam SDK Loaded!
LogOnline: OSS: Creating online subsystem instance for: Steam
LogOnline: Verbose: STEAM: Steam: Starting SteamWorks. Client [0] Server [1]
LogOnline: STEAM: [AppId: 1725560] Game Server API initialized 1
LogOnline: STEAM: Initializing SteamNetworking Layer
LogOnline: STEAM: Missing P2PCleanupTimeout key in OnlineSubsystemSteam of DefaultEngine.ini, using default
LogInit: WinSock: version 1.1 (2.2), MaxSocks=32767, MaxUdp=65467
LogOnline: Verbose: STEAM: Created thread (ID:14680).
LogOnline: STEAM: AUTH: Steam Auth Enabled

 

With TCAdmin start:

LogSteamShared: Display: Loading Steam SDK 1.51
LogSteamShared: Steam SDK Loaded!
LogOnline: OSS: Creating online subsystem instance for: Steam
LogOnline: Verbose: STEAM: Steam: Starting SteamWorks. Client [0] Server [1]
LogSteamShared: Warning: Steam Dedicated Server API failed to initialize.
LogOnline: STEAM: [AppId: 0] Game Server API initialized 0
LogOnline: Warning: STEAM: Failed to initialize Steam, this could be due to a Steam server and client running on the same machine. Try running with -NOSTEAM on the cmdline to disable.
LogOnline: Display: STEAM: OnlineSubsystemSteam::Shutdown()
LogOnline: Warning: STEAM: Steam API failed to initialize!
LogOnline: Display: STEAM: OnlineSubsystemSteam::Shutdown()
LogOnline: OSS: Unable to create OnlineSubsystem module Steam
LogOnline: OSS: Creating online subsystem instance for: NULL
LogOnline: Verbose: OSS: Created thread (ID:12424).
LogInit: WinSock: version 1.1 (2.2), MaxSocks=32767, MaxUdp=65467
LogOnline: OSS: TryLoadSubsystemAndSetDefault: Loaded subsystem for module [NULL]

 

Have tried disabling web console, run as local user etc... but still not reading steam_appid file. -NOSTEAM does not do anything as well.

Any ideas or issue with tcadmin framework.

 

Game is Broken Betrayal: steamcmd "C:\Program Files\TCAdmin2\Monitor\Tools\SteamCmd\steamcmd.exe" +force_install_dir "C:\TCAFiles\Games\BrokenBetrayal" +login "anonymous"  +app_update 1830410 validate +quit

My config attached

brokenbetrayal - Windows.xml

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use