Jump to content

Issue with new L4D Update


Opt1kal

Recommended Posts

When I run the "Steam Update" from the game services I get:

 

Starting the Steam Update...
****Don't close this window. If you close this window the update will still be executed on the server****


Stopping the game server...
Game server has been stopped.
Checking bootstrapper version ...
Updating Installation
Checking/Installing 'Left 4 Dead binaries' version 36


Checking/Installing 'Left 4 Dead base' version 32


Checking/Installing 'left4dead win32 dedicated server' version 23


HLDS installation up to date
Starting the game server...
Game server has been started.
The Steam update has completed. You may close this window.

 

Yet when I go in game and type "connect SERVERIP:PORT"

 

I'm getting:

 

Invalid protocol, expecting 1015, got 1014

 

I've tried redownloading hldsupdatetool to no avail and now I'm just at a loss....

Link to comment
Share on other sites

some how due to this new update, when i try this map out, it really drops FPS by alot!

or makes my game spikes.

 

I didn't see anything. You running a decent rig?

 

The new map is 'eh' Sorry, we'll keep this thread on topic with the issue :D

 

I've had a couple of people come to me with the same problem, before it was sv_search_key wasn't working as well, but they fixed that, not the direct connect though.

Link to comment
Share on other sites

Ok, so before it was happening on a CEVO mod autoload server. But now it's happening even on Vanilla servers

 

 

Have you tried appending -verify_all to the HLDSUpdateTool command line? This will force HLDSUpdateTool to verify all the files are what they should be. Some people received a corrupted download with the latest update.

 

Added the -varify_all to the "System Settings>Steam Update Settings>Command Line" section. Still having the same issue. I'm running the update again on a vanilla server that was stopped and was not running and so was not updated at all. The first few lines in the update window

 

Stopping the game server...
Game server has been stopped.
Checking bootstrapper version ...
Updating Installation
No installation record found at /l4d
No installation record found at /l4d
No installation record found at /l4d
Checking/Installing 'Left 4 Dead binaries' version 36

0.01% /l4d\bin\addoninstaller.exe
0.03% /l4d\bin\adminserver.dll
0.03% /l4d\bin\basehaptics.txt
0.04% /l4d\bin\binkw32.dll
0.06% /l4d\bin\bsppack.dll

 

Don't know if that has anything to do with it. But those first few lines make me wonder...

 

In any case, all other servers are still getting the "Expected 1015, got 1014" error.

 

Any ideas? because I'm fresh out...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 20 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use