Jump to content

web update don't see updates


wizard580
 Share

Recommended Posts

Hi all.

I have here an issue:

In web gui of (TCAdmin 2.0.85) I press "check for updates" and it shows me "no records to display". And I know there are 2.0.86 and 2.0.87 updates.

 

In /home/tcadmin/Logs/Web/error.log I see a records like this:

 

System System.Net.WebException: Error getting response stream (Write: The authentication or decryption has failed.): SendFailure ---> System.IO.IOException: The authentication or decryption has failed. ---> Mono.

Security.Protocol.Tls.TlsException: Invalid certificate received from server. Error code: 0xffffffff800b010a

at Mono.Security.Protocol.Tls.Handshake.Client.TlsServerCertificate.validateCertificates (Mono.Security.X509.X509CertificateCollection certificates) [0x00000] in <filename unknown>:0

at Mono.Security.Protocol.Tls.Handshake.Client.TlsServerCertificate.ProcessAsTls1 () [0x00000] in <filename unknown>:0

at Mono.Security.Protocol.Tls.Handshake.HandshakeMessage.Process () [0x00000] in <filename unknown>:0

at (wrapper remoting-invoke-with-check) Mono.Security.Protocol.Tls.Handshake.HandshakeMessage:Process ()

at Mono.Security.Protocol.Tls.ClientRecordProtocol.ProcessHandshakeMessage (Mono.Security.Protocol.Tls.TlsStream handMsg) [0x00000] in <filename unknown>:0

at Mono.Security.Protocol.Tls.RecordProtocol.InternalReceiveRecordCallback (IAsyncResult asyncResult) [0x00000] in <filename unknown>:0

--- End of inner exception stack trace ---

at Mono.Security.Protocol.Tls.SslStreamBase.AsyncHandshakeCallback (IAsyncResult asyncResult) [0x00000] in <filename unknown>:0

--- End of inner exception stack trace ---

at System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse (IAsyncResult asyncResult) [0x00000] in <filename unknown>:0

at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse () [0x00000] in <filename unknown>:0

at System.Net.WebClient.GetWebResponse (System.Net.WebRequest request) [0x00000] in <filename unknown>:0

at System.Net.WebClient.ReadAll (System.Net.WebRequest request, System.Object userToken) [0x00000] in <filename unknown>:0

at System.Net.WebClient.DownloadDataCore (System.Uri address, System.Object userToken) [0x00000] in <filename unknown>:0 - Parameters: False

 

Who can help me?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 4 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use