Jump to content

System Exception when setting up game server


deathmane

Recommended Posts

I'm getting another weird error, while trying to do any type of updates or setup of game servers. The latest error, which I encountered while attemtping to setup a HL1 server, was:

 

 

Steam download failed at 0%. Exit code 1

 

System.Exception: Steam download failed at 0%. Exit code 1 at TCAdmin.GameHosting.Automation.AutomationProcesses.***1376; (TCAdmin.GameHosting.SDK.Objects.Game ***1286;, System.Collections.Generic.List`1 ***1361;, System.Collections.Generic.List`1 ***1363;, Int16 ***1364;, Boolean ***1371;, System.String ***1377;) [0x00000] in <filename unknown>:0 at TCAdmin.GameHosting.Automation.AutomationProcesses.***1376; (TCAdmin.GameHosting.SDK.Objects.Game ***1286;, System.Collections.Generic.List`1 ***1361;, System.Collections.Generic.List`1 ***1363;, Int16 ***1364;, Boolean ***1371;) [0x00000] in <filename unknown>:0 at TCAdmin.GameHosting.Automation.AutomationProcesses.***1359; (TCAdmin.GameHosting.SDK.Objects.Game ***1286;, TCAdmin.GameHosting.SDK.Objects.GameMod ***1365;, TCAdmin.GameHosting.SDK.Objects.GameUpdate ***1366;, TCAdmin.GameHosting.SDK.Objects.GameMapPack ***1367;, TCAdmin.GameHosting.SDK.Objects.Service ***1337;, System.String ***1360;, System.String[] ***1368;, System.Collections.Generic.List`1 ***1361;, System.Collections.Generic.List`1 ***1362;, System.Collections.Generic.List`1 ***1363;, Int16 ***1364;, Boolean ***1369;) [0x00000] in <filename unknown>:0 at TCAdmin.GameHosting.Automation.AutomationProcesses.***1359; (TCAdmin.GameHosting.SDK.Objects.Game ***1286;, TCAdmin.GameHosting.SDK.Objects.Service ***1337;, System.String ***1360;, System.Collections.Generic.List`1 ***1361;, System.Collections.Generic.List`1 ***1362;, System.Collections.Generic.List`1 ***1363;, Int16 ***1364;) [0x00000] in <filename unknown>:0 at TCAdmin.GameHosting.Automation.AutomationProcesses.***1343; () [0x00000] in <filename unknown>:0 at TCAdmin.GameHosting.Automation.AutomationProcesses.Start () [0x00000] in <filename unknown>:0 at TCAdmin.TaskScheduler.ModuleApi.StepBase.Start (System.Object arguments) [0x00000] in <filename unknown>:0

 

 

 

Any help would be appreciated. Thank you!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 24 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use