Jump to content

Theme Bug - Home button


SuperNova

Recommended Posts

Just a small bug that is irking me a bit since the latest 2.0.184.0 update.

The Home button is given the "manual-hover" class (which in my theme highlights it green) when you select it, however once you go to another page it will still contain that class.

This is because it is still active like any other button would show, however the dropdown option "Add Widget" only displays on the homepage.

This bug is also present on the default themes, however since the "manual-hover" class isn't stylized like this theme, you don't see it.

How it looks on the homepage and selected:

1.thumb.png.ce875c11f2b83d87debc6ee1514b1d09.png

 

How it looks still selected but on any other page.

 

3.thumb.png.099b1ce198558bd08a855b91042d7800.png

A fix would be to either have "Add Widget" always present on any page or only have "manual-hover" class on the Home button only applying when on the homepage.

Edited by SuperNova
Link to comment
Share on other sites

The "manual-hover" class is applied to any menu item that is expanded. If you expand Home, Service Management, Server Management and System, all of them would have the class added.

AFAIK, non of the default TCAdmin themes applies any CSS to the "manual-hover" class.

Link to comment
Share on other sites

On 5/7/2023 at 1:53 AM, Dennis said:

The "manual-hover" class is applied to any menu item that is expanded. If you expand Home, Service Management, Server Management and System, all of them would have the class added.

AFAIK, non of the default TCAdmin themes applies any CSS to the "manual-hover" class.

Yes, however the class "manual-hover" stays active on the Home button if you have it expanded and then proceed to another page. (Click on Home so that you see the Add Widget Button, then click on another page, you will see the class is still applied to the Home button).

So creating a custom theme and stylizing the "manual-hover" class makes this bug obvious.

This is what I'm saying is a small bug that was introduced in 2.0.184.0

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Dennis said:

AFAIK, that has always been the case. The menu items will stay expanded when you navigate to another page.

Since "Add Widget" sub button is only shown on the Home page, this will cause the Home button to stay active with no sub nav. See the second image

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 4 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use