Jump to content

left4dead2 not starting correctly.


Surf3rDud3
 Share

Recommended Posts

I get this when starting the left4dead2 service. And I get an email saying the query port failed.

 

I tried changing the port but no luck.

 

I took the command line used in TCAdmin and just ran it manually on my box and it started up.

 

This is the console.

Server is hibernating
ConVarRef test_progression_loop doesn't point to an existing ConVar
Parent cvar in server.dll not allowed (spit_scaling_min_scale)
Game supporting (2) split screen players
maxplayers set to 18

Link to comment
Share on other sites

I'm not trying to be mean just thought the forums would be more active seeing that the panel is popular but I guess not. So I'm sorry for coming off as a jackass.

 

Anyways I'll just keep looking for a fix until someone may know the answer and post here. Thanks.

Edited by Surf3rDud3
Link to comment
Share on other sites

I'm not trying to be mean just thought the forums would be more active seeing that the panel is popular but I guess not. So I'm sorry for coming off as a jackass.

 

Anyways I'll just keep looking for a fix until someone may know the answer and post here. Thanks.

 

I've been looking around for you as well but no luck yet.

You are using the steamcmd version of l4d2 yeah? (not sure if it was actualized to it)

 

Also post the commandline, just in case.

Link to comment
Share on other sites

What if you run it manually outside of tcadmin and try to join the game via console?

 

Try port 27035 just to see how that fairs.

Also, if server is Windows(seems like it) get TCPView, see if ports are actually being bound to the exe

Link to comment
Share on other sites

#Console initialized.
#Steam is not active, running in -insecure mode.
#Loading unsigned module server.dll
Access to secure servers is disabled.
#Game.dll loaded for "Left 4 Dead 2"
Server is hibernating
ConVarRef test_progression_loop doesn't point to an existing ConVar
Parent cvar in server.dll not allowed (spit_scaling_min_scale)
Game supporting (2) split screen players
maxplayers set to 18
osversion.cpp (186) : Assertion Failed: Unknown osvi.dwMinorVersion, assuming Wi
ndows2k8r2: 2
Assert( Assertion Failed: Unknown osvi.dwMinorVersion, assuming Windows2k8r2: 2
):osversion.cpp:186

Link to comment
Share on other sites

If anyone else is having this problem you need to right click the srcds.exe file and set the compatibility for ALL USERS which is a button at the bottom of the Compatibility Tab.

 

I set mine to Windows XP SP3 and it worked.

 

I wish they added a option in TCAdmin to switch on Compatibility Mode but I don't know if that's possible.

Link to comment
Share on other sites

If anyone else is having this problem you need to right click the srcds.exe file and set the compatibility for ALL USERS which is a button at the bottom of the Compatibility Tab.

 

I set mine to Windows XP SP3 and it worked.

 

I wish they added a option in TCAdmin to switch on Compatibility Mode but I don't know if that's possible.

 

Glad you found it and shared the solution. Respect to you!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 5 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use