Jump to content

Night of the Dead


Gotteshand
 Share

Recommended Posts

Night of the Dead


Server Requirements

Installation Server Config

  1. Download the config
  2. create in the "C:\TCAFiles\Games" directory a "download.bat"  file with the following content  :
    "C:\Program Files\TCAdmin2\Monitor\Tools\SteamCmd\steamcmd.exe" +login "anonymous" +force_install_dir "C:\TCAFiles\Games\NighOfTheDead"  +app_update 1420710 validate +quit
  3. create a folder called "NighOfTheDead"
  4. start the "download.bat"
  5. Go to TCAdmin > System > Settings > Game & Voice Hosting > Game & Other Voice Servers > Import
  6. Save the config as a new config or chose "Overwrite existing config" if you which to overwrite your current config.

Features

  • Minimal
ToDo´s
  • Translate to English
  • Configuration Editor Support / Basic Settings
 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hi. Then you haven't downloaded the game to the master server yet.

W4Z86h3.png

For me, the games are on the D drive:

D:\TCAdmin2\Monitor\Tools\SteamCmd\steamcmd.exe +login "anonymous" +force_install_dir "E:\TCAFiles\Games\NighOfTheDead"  +app_update 1420710 validate +quit

Edited by Gotteshand
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

i am always receiving the following errors to do with NAME: UNKNOWN after adding P2P connection information. Do you know how i can fix this please.

i have tried to connect as well as another 6 friends of mine whom all have the game and they are all receiving the same thing as me where it just kicks us back to the 'press any key' screen on load.

Screenshot attached from web console

 

 

unknown.png

Link to comment
Share on other sites

On 1/16/2022 at 9:03 PM, TGSC_Dan said:

i am always receiving the following errors to do with NAME: UNKNOWN after adding P2P connection information. Do you know how i can fix this please.

i have tried to connect as well as another 6 friends of mine whom all have the game and they are all receiving the same thing as me where it just kicks us back to the 'press any key' screen on load.

Screenshot attached from web console

 

 

unknown.png

Hello.

I need to make an update to the config, there have changed some things in the server CFG.

Give me a little time then I update the config with the new changes.

I have no problems at the moment. I just created a test version of a server with the new config.

0qi1Xkj.png

 

Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, Tgsc_Ice said:

image.thumb.png.bb6c9ceecb4c93e01da30d13b2dfb50e.png

 

Really not getting this now did the update you posted and still no working for us even wipe the game server and installed as New

Hello.

Funny I can not find the problem, I run 4 servers with the config and have no problems.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 5 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use